traumahelikopter naar pedro pico pop

Traumahelikopter, John Coffey en Soul Sister Dance Revolution zijn de eerste drie namen die de organisatie van Pedro Pico Pop heeft vastgelegd. Traumahelikopter was afgelopen maandag nog te horen in het ochtendprogramma van Giel Beelen op radio 3FM.

Traumahelikopter uit Groningen timmert aan de weg. Aankomend weekend spelen ze een nu al gewonnen thuiswedstrijd op Eurosonic Noorderslag.

John Coffey uit Utrecht maakt snoeiharde punkrock. Het tweede album, dat de band vorig jaar uitbracht, zorgt voor landelijk aanzien.

Soul Sister Dance Revolution uit Den Haag kent de organisatie nog van twee jaar geleden. In 2011 was het podium niet sterk genoeg voor alle chaos die deze Hagenezen met zich mee brachten. Zelfs het Hammond orgel vloog het publiek in. Met zo’n live-optreden en inmiddels flink wat successen verder, is Pedro Pico Pop trots dat ze weer naar het MBI Terrein komen.

Het festival in Raalte vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.