trainer stuurt tweelingbroer naar lemele

SC Lemele heeft een onaangename verrassing te verwerken gehad. Het bestuur van de voetbalclub dacht oud-Heracles speler Nebil Cimen als nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd te hebben, maar bleek te maken te hebben met zijn broer Sikri.

De tweelingbroers hadden allebei gesolliciteerd naar de functie van hoofdtrainer bij Lemele. Sikri viel af, maar Nebil mocht op sollicitatiegesprek komen. Nebil kreeg echter vlak voor het gesprek een aanbieding uit Duitsland en besloot zijn broer naar het gesprek te sturen. In de veronderstelling dat het om Nebil ging, besloot het bestuur Sikri aan te nemen. Hij nam ook de honneurs waar tijdens de nieuwjaarsreceptie, waar hij werd gepresenteerd als nieuwe trainer.

Het bestuur van SC Lemele voelt zich door de actie in het hemd gezet en heeft inmiddels een nieuwe trainer gevonden: Klaas Mijnheer, die op dit moment trainer is bij Rouveen 2. De gebroeders Cimen hebben hun excuses aangeboden. Nebil Cimen zegt in een reactie dat het een domme zet was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.