tivoli reikt prijzen uit aan stemmers

Iedereen kon stemmen op zijn/haar restaurant naar keuze. Niet alleen scoorde Tivoli erg hoog wat betreft het aantal voorkeursstemmen; ook het kwalitatieve oordeel was erg goed: “We hebben wat restaurantniveau betreft een dikke negen gescoord”, vertelt Willemien.

Als dank verlootte Willemien onlangs zes dinercheques van 80 euro onder de mensen die op haar restaurant had gestemd en de stembevestiging naar haar had doorgestuurd. Deze cheques werden afgelopen week uitgereikt. Vijf van de zes winnaars waren aanwezig om hun prijs op te halen: Ineke Scholten uit Raalte; Brenda van Diesen uit Raalte, Coralien Toom uit Hoevelaken, Monique Kogelman Roeke uit Raalte en Mark Bosveld uit Apeldoorn. De zesde winnaar krijgt zijn cheque opgestuurd.

Willemien en haar team kregen steun vanuit onvermoede hoek. Een landelijk vuilophaalbedrijf dat ook voor Tivoli werkt, mobiliseerde zelfs het volledige personeel. “Ik was er maar één keer geweest, maar Taveerne Tivoli is echt mijn soort tent”, stelt Mark Bosveld uit Apeldoorn, één van de medewerkers van dat bedrijf. “Een collega van me stuurde me een mailtje door dat ik op Tivoli kon stemmen. Dat heb ik meteen gedaan. Mijn vrouw en ik zijn niet van de haute cuisine. Als we een restaurant bezoeken, gaan we voor een goede maaltijd en gezelligheid. Het eten was geweldig en Taveerne Tivoli heeft een geweldige sfeer, dus de keuze was snel gemaakt.”

Ook Coralien belandde ooit per toeval in Taveerne Tivoli. “Het eten was erg lekker en de sfeer fantastisch. Het personeel was ook heel leuk. We kregen alle aandacht. Toen ik hoorde dat je kon stemmen op Tivoli heb ik dat meteen gedaan. Ze verdienen het!”

Naast à la carte lunch- en dinerrestaurant en mogelijkheden voor bedrijfs- en familiefeesten, vergaderingen en workshops profileert Taveerne Tivoli zich ook met live muziek. Het eerstvolgende optreden is van de Johnny Cash tributeband ‘Boys named Sue’ op zaterdag 23 februari. Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Taveerne Tivoli is te vinden aan de Zwolsestraat 63 in Raalte, tel: 0572-364187. Meer informatie op staging2.taveernetivoli.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.