theatervoorstelling puist door deltionstudenten

Deltiontudenten uit het tweede jaar van de opleiding Drama spelen in januari 2013 de theatervoorstelling PUIST. Dit doen ze zowel in het theater van Deltion als in Odeon. PUIST is een productie geschreven door de studenten zelf en staat onder regie van Iris Binnenmars. Een voorstelling over een klas jonge pubers die elkaar voor het eerst ontmoeten op het introductiekamp van hun school. Dit leidt al snel tot spannende, humoristische en pijnlijke situaties.

De voorstelling wordt op woensdag 23 januari om 14.00 uur, op donderdag 24 januari om 14.00 uur en 20.00 uur en op vrijdag 25 januari om 14.00 uur gespeeld in het Deltiontheater. Kaarten voor de voorstelling in het Deltiontheater zijn voor vijf euro per persoon te halen aan de zaal voorafgaande aan de voorstelling.

Op dinsdagavond 29 januari om 20.30 uur wordt de voorstelling in de Dommerholtzaal van Schouwburg Odeon, Blijmarkt 25 te Zwolle, gespeeld. Deze voorstelling wordt uitgevoerd in het kader van DeltiOnStage , een samenwerkingsproject van het Deltion College en Odeon de Spiegel. Na afloop van de voorstelling kun je tijdens de afterparty gezellig napraten met de acteurs en regisseur. Studenten van de opleiding Muziek zullen voor een muzikale omlijsting zorgen. Kaarten voor de voorstelling in Odeon kun je reserveren op staging2.odeondespiegel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.