Home / archiefcentraal / tevredenheid over zwembad de welters

tevredenheid over zwembad de welters

De inwoners van gemeente Olst-Wijhe zijn tevreden over de dienstverlening van zwembad De Welters. Dit bleek uit ruim 1.500 ingevulde enquêtes die in begin december onder ruim 7.5000 huishoudens werd verspreid. In de antwoorden werd benadrukt dat er gedegen en deskundig personeel werkzaam is en dat het goed gesteld is met de hygiëne. Deelnemers maakten kans op een gratis abonnement voor het seizoen 2013. Dit abonnement is gewonnen door mevrouw Meiberg uit Wijhe.

Er is wel vraag naar nieuwe activiteiten, zoals aquarobics, techniektraining, spelmiddagen en therapeutisch zwemmen. Verder willen vooral de banenzwemmers meer ruimte en tijd om hun baantje te kunnen trekken. Tot slot is de vraag naar voren gekomen om de mogelijkheden om koffie, thee en kleine snacks te kunnen kopen, te verruimen. De gemeente Olst-Wijhe gaat samen met de Wijhese Zwemclub de haalbaarheid van de aanbevelingen bekijken.

Meiberg kreeg op woensdag 16 januari uit handen van wethouder Ans Otterloo het abonnement overhandigd.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.