techniek academe sco weer van start

SC Overwetering start op vrijdag 22 februari weer met de Techniek Academie. Per cursus kunnen er maximaal 40 kinderen meedoen. Voor de nieuwe cursus zijn nog een paar plaatsjes vrij. De Techniek Academie biedt een speler via een leerplan de mogelijkheid om zich te bekwamen in de techniek via specifieke voetbaltraining. Het leerplan is zodanig opgesteld dat iedere speler/speelster zich op zijn/haar niveau kan door ontwikkelen.

Bij de lessen staat talentontwikkeling centraal en wordt er getraind in trainingsgroepen afhankelijk van leeftijd en kwaliteit. De Techniek Academie biedt alle jeugdspelers van 9 tot en met 12 jaar (E en D jeugd, geboren in 2000-2003) de mogelijkheid aan om zich met deze trainingen verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie. De enige voorwaarden waaraan je moet voldoen om mee te kunnen doen zijn: inzet en enthousiasme.

Op vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.15 uur zijn de techniektraining op het kunstgrasveld van SC Overwetering in Olst. Ieder seizoen worden er twee modules van 10 trainingen aangeboden. Eén module in de periode september-november en één module in periode maart-juni. De volgende module start op vrijdag 22 februari 2013.

Voor een module van 10 lessen betaal je 25 euro. De volgende module vindt plaats op:

22 februari

1, 8, 15, 22 en 29 maart

5, 12, 19 en 26 april

De trainingen worden gegeven door de ervaren gediplomeerde jeugdselectietrainers van SC Overwetering:

Bram van Bessen, trainer van B1 . Bram heeft de jeugdopleiding van FC Zwolle doorlopen, met Kon. U.D. in de hoofdklasse gespeeld en voetbalt in het 1e elftal van SC Overwetering. Bram is in bezit van TC3.

Erik Everts, trainer van F1 en voetbalt in de A1 van SC Overwetering.

Eray Canlioz, is trainer van E1. Eray speelt in het 1e elftal van SC Overwetering en heeft het diploma TC3 van de KNVB.

Jelle Lucassen, is trainer van D2 en speelt in het 1e elftal van SC Overwetering. Jelle is in het bezit van diploma TC3 van de KNVB.

De Techniek academie staat onder leiding van Erik Koudijs. Hij is al meer dan 30 jaar op vele manieren actief in de sport, is al jaren trainer bij SC Overwetering. Hij heeft een CIOS-diploma en cursussen gevolgd bij de KNVB en de Rene Meulensteen Academie. Daarnaast is hij organisator van de voorronde van Nederlands Techniek Kampioenschap.

Ben je enthousiast geworden en wil je ook een betere voetballer worden door deelnemen aan de Techniek Academie dan kun je je opgeven via de website staging2.overwetering.nl onder de knop Techniek Academie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.