succesvol stamppotbuffet van swaenewoerd

Alle cliënten die van Zorggroep Raalte zorg thuis ontvangen, konden afgelopen maandag- en donderdagmiddag (21 en 24 januari) aanschuiven bij een informeel stamppotbuffet. Zo’n vijftig cliënten genoten van boerenkoolstamppot, hutspot, hachee en rookworst en een heerlijk dessert toe. Dit buffet werd aangeboden door het team Zorg Thuis en verzorgd door de koks van Swaenewoerd.

Deze middagen stonden in het teken van elkaar ontmoeten. Niet alleen medewerkers van Zorggroep Raalte die hun cliënten op een andere manier ontmoetten. Ook de bezoekers maakten op informele wijze kennis met elkaar en met de diensten die Zorggroep Raalte hun kan bieden.

Zorg Thuis is dienstverlening gericht op de wensen van de senior die zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen en hierbij enige vorm van ondersteuning nodig heeft. Dit kan persoonsalarmering, maaltijd aan huis of persoonlijke verzorging zijn. De wensen en behoeften van de ouderen staan hierbij voorop. Medewerkers van het team Zorg Thuis spelen hier zoveel mogelijk op in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.