stuwzangers treden op in maria oord

Ook De Stuwzangers hebben het te doen met de laatste bewoners van Maria-Oord in Luttenberg. Daarom wordt aan deze bewoners een tweetal optredens aangeboden. Binnen afzienbare tijd wordt Maria-Oord namelijk gesloten en dat betekent een behoorlijke aderlating voor de ouderen in Luttenberg. Een aantal oud-bewoners heeft een nieuw onderkomen gevonden in Lemelerveld en de overige bewoners vertrekken in september/oktober naar het in aanbouw zijnde ‘Schuilenburg’ in Raalte.

Woensdag 30 januari verzorgt het Shantykoor een tweetal optredens van 30 minuten in de ‘huiskamer’. Het eerste optreden begint om 19.30 uur. Wie meer over De Stuwzangers wil weten: staging2.destuwzangers.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.