stuur milan een kaartje hij verdient post

Daarom vraagt zijn moeder iedereen om hem een kaartje te sturen. “Hij is al wel vaker geopereerd en had altijd een leeg prikbord achter zijn bedje. Dat willen we deze keer niet laten gebeuren, het wordt een hele zware operatie en hiermee willen we hem een extra steuntje in de rug geven.”

Milan heeft het Noonan-syndroom en is al drie keer eerder geopereerd. Hij heeft meerdere beperkingen en is al heel veel in het ziekenhuis geweest. Hij moet voor zijn spiertjes naar Nijmegen, zijn hartje naar Groningen, zijn gebit naar Zwolle en voor de rest van zijn behandelingen naar Deventer.

“Het maakt niet uit van wie of waar de kaart komt,” besluit zijn moeder.

Universitair Medisch Centrum Groningen

Van der Beek, M

Afdeling M2

Postbus 11120

9700CC Groningen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.