strijd en respect bij zaalvoetbal tweedaagse

31 kinderen uit Salland hebben op 3 en 4 januari meegedaan aan de Zaalvoetbal Tweedaagse van De Voetbal Academie. Het evenement werd voor de eerste keer georganiseerd door de oprichter van De Voetbal Academie, Daan Koerhuis. “De twee dagen zijn erg goed verlopen en met veel plezier beleefd”, aldus Daan.

In de zomer organiseert De Voetbal Academie altijd een Voetbal Driedaagse, die al vier jaar een groot succes is. Het leek De Voetbal Academie een leuk initiatief om kinderen in de kerstvakantie ook een zelfde soort activiteit aan te bieden. De nieuwe sporthal van S.V. Broekland werd de locatie om deze tweedaagse plaats te laten vinden. Bovendien werden de spelers in de vernieuwde kantine erg goed verzorgd met een lunch en tussendoortjes.

Onder begeleiding van vijf enthousiaste trainers werd er gestreden om verschillende prijzen. De spelers konden zich, behalve met voetbal-onderdelen, onderscheiden door middel van sportief gedrag, het opruimen van de kleedkamer en het schoonmaken van de lunchtafel. Uiteindelijk is het team van Jasper Kok hierin uitgeblonken en naar huis gegaan met de ‘respect-prijs’. Aan het einde van beide dagen werd er gestreden om de winst van het toernooi. Vier teams streden om de gouden medaille en uiteindelijk is, na een spannende finale, het team van Christoffer Roos als eerste geëindigd.

Twee dagen lang was er van 9.00 tot 16.00 uur sportiviteit, beleving, passie en plezier bij de 31 deelnemers en hun trainers. Deze Zaalvoetbal Tweedaagse is volgens de organisatie zeker voor herhaling vatbaar.

In maart start er weer nieuwe periode bij de Voetbal Academie op de kunstgrasvelden van Wijhe ’92. Op vrijdagen wordt er getraind onder begeleiding van Daan Koerhuis. Spelers tussen de 6 en 13 jaar kunnen zich hiervoor aanmelden via staging2. devoetbalacademie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.