spots voert een beeld van een man op

Toneelvereniging Spots Nieuw Heeten presenteert dit jaar de klucht “Een beeld van een man”. Dit is het meest gespeelde amateurstuk in Nederland. Op donderdag 24 januari, zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari wordt de voorstelling gespeeld in het Timmermanshuis in Nieuw Heeten.

Een beeld van een man gaat over Barones van Heugafelt de Bouclé een arrogante vrouw een enthousiaste antiek verzamelaarster. Samen met haar nicht Louise –die deze passie met haar deelt- is zij hopeloos verliefd geworden op een beeld van Napoleon. Zij geeft een klein fortuin uit om het beeld aan te schaffen.

Ze heeft al veel personeel maar omdat het hoofd van de huishouding ontslag heeft genomen, heeft ze een advertentie geplaatst voor nieuw personeel. Zij kan naast de butler, het keukenpersoneel, de secretaresse en het tuinmeisje nog wel wat extra handen gebruiken op haar Havezathe op Schoonheten. Er komen twee sollicitanten op de advertentie af.

Het lijkt een geluksdag te worden voor de Barones, want het beeld van Napoleon wordt bezorgd. Het nieuwe personeel krijgt meteen een klus te klaren. Dat ze minder handig zijn dan de Barones verwacht laat zich raden en de problemen vragen om creatieve oplossingen, die Josefien zo uit de mouw schudt.

De voorstellingen beginnen om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entreeprijzen bedragen 7,50 euro per volwassene en voor kinderen is dit 3,50 euro. Hiervoor krijg je ook een kopje koffie of thee. Kaarten zijn telefonisch te bestellen op werkdagen van 18.30 tot 19.30 bij Annelies van Schooten via 0572-321537. Meer info is te vinden op staging2.toneel-spots.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.