Home / archiefcentraal / sponsorkleding voor volleybaljeugd luttenberg

sponsorkleding voor volleybaljeugd luttenberg

De niveau 4-volleybalsters van Sportclub Luttenberg hebben nieuwe wedstrijdtenues gekregen. Na drie jaar in hetzelfde tenue te hebben gespeeld binnen de Nevobo-competitie, werd het voor de meiden van groep zes van de volleybal tijd voor een grotere maat. Jos Veldhuis, namens het bedrijf Supermet, was wederom bereid om de tenues te sponsoren. De tenues van de dames van niveau 4 zien er nog goed genoeg uit. De nieuwe jeugd uit groep 3 zal deze tijdens de wedstrijden gaan dragen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.