Home / archiefcentraal / speelman en speelman in het hoftheater

speelman en speelman in het hoftheater

Het duo Daan en Joost, beter bekent als Speelman & Speelman, komen op zaterdag 26 januari met de voorstelling ‘Optimisten’ naar het HOFtheater. Het duo is onder andere bekend van ‘Weekie, wat een weekie’ bij de ochtendshow van Giel Beelen.

In hun nieuwe voorstelling ‘Optimisten’ schetsen Speelman & Speelman de gehaaste en chaotische maatschappij waarin de druk om te presteren enorm groot is. Volgens Speelman & Speelman is het belangrijk, ondanks de chaos, af en toe stil te staan om te zien wat je hebt en te kijken of je nog tevreden bent. Maar is het überhaupt mogelijk om je in deze tijd gelukkig te voelen? Optimisten is een muzikaal en humoristisch programma dat ontroert en op uw lachspieren werkt.

De voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten kosten 17,50 euro per stuk.

Binnenkort te zien in het HOFtheater:

Donderdag 31 januari: Het Groot Niet Te Vermijden, Nog enkele kaarten beschikbaar

Vrijdag 1 februari: Trane met Tuite, Kaarten beschikbaar

Zaterdag 2 februari: Percossa, Nog enkele kaarten beschikbaar

Kaartverkoop

Kaarten voor voorstellingen in het HOFtheater bestellen, kan via de Bibliotheek Raalte (0572-363637) of via www.hofinsalland.nl waar je zelf een stoel kunt kiezen en thuis het e-ticket uit kunt printen. Indien er op de avond/middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op www.hofinsalland.nl

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.