Home / archiefcentraal / snelheidsmeter weer in orde

snelheidsmeter weer in orde

Kijk, zo zien wij het graag. Na het stukje over de digitale snelheidsmeter met kuren aan de Ridderschapsweg in Raalte, is het apparaatje binnen no-time gerepareerd. Waar de getallen eerder nog groen kleurden terwijl de maximumsnelheid ruimschoots overschreden werd, is dat – zoals te zien is op de foto – nu niet meer het geval.

Zie je nu ook in de regio een vreemde verkeerssituatie, twijfel dan niet en stuur een een mailtje (liefst met foto) naar de redactie via redactie@sallandcentraal.nl Op die manier worden het blijkbaar automatisch spoedjes bij de verantwoordelijke partijen.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.