smeekens tweede op 500 meter

Schaatser Jan Smeekens heeft zaterdagmiddag beslag gelegd op de tweede plek op de eerste 500 meter van het NK Sprint in Groningen. Michel Mulder bleef hem 0,01 seconde voor. Thomas Krol uit Colmschate werd negentiende.

Smeekens kwam in de twaalfde en laatste rit in actie. Hij startte snel; 9,72 seconden over de eerste honderd meter. Hij completeerde zijn rit uiteindelijk in 35,46 seconden en bleef zijn direct tegenstander Stefan Groothuis voor.

Wel raakte Smeekens zijn baanrecord kwijt aan Michel Mulder. Later op deze zaterdagmiddag komen de schaatsers weer in actie op de 1000 meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.