Home / archiefcentraal / sensationele zege pec op psv

sensationele zege pec op psv

PEC Zwolle heeft bij de hervatting van de Eredivisie een zeer verrassende overwinning geboekt tegen PSV. In Eindhoven werd het 1-3 voor de Zwollenaren.

Zwolle kwam halverwege de eerste helft op voorsprong via Fred Benson, maar het was PSV-spits Tim Matavz die de ploegen vlak voor rust weer op gelijke hoogte bracht. De nummer veertien van de Eredivisie kwam tegen de koploper negen minuten na rust weer op voorsprong door opnieuw een doelpunt van Benson en negen minuten later verdubbelde Wiljan Pluim de marge zelfs.

Een rode kaart voor PSV-verdediger Erik Pieters maakte een come-back voor de koploper al extra moeilijk en die zou er ook niet meer komen. Zwolle hield stand, bracht de koploper een gevoelige tik toe en deed zelf goede zaken in de strijd tegen degradatie

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.