seniorenmiddag iesselzotten in olst

De Iesselzotten starten op zaterdag 2 februari traditioneel de carnavalsperiode met een gezellige middag voor de 50-plussers uit Olst en omgeving bij het Averbergen. Dit jaar met het Steirische Harmonica duo Annie en Marie. De middag wordt georganiseerd door de Prinsengarde van de Iesselzotten.

Het Steirische Harmonica duo Annie en Marie speelt en verzorgt al 20 jaar samen optredens. Gezellige Nederlandse meezingers waarbij je heerlijk kunt inhaken. Inhaken is volgens de dames een soort massage wat heel goed is voor je lichaam en geest. Annie maakt ook gedichten waarmee ze herinneringen ophaalt met de aanwezigen over vroeger, hoe de grote schoonmaak ging en over haar liefde voor dieren. In het tweede deel van de middag spelen Annie en Marie hun programma met bekende liedjes en meezingers en kunnen de voetjes van de vloer. Uiteraard mogen de bekende Oostenrijkse nummers niet ontbreken, waarop je mee kan jodelen.

De middag start om 14.30 uur op de Marke in het Averbergen in Olst. De toegang is gratis en de Iesselzotten zorgen voor koffie met een krentenwegge en voor een hapje en een drankje. Na afloop kunnen de bezoekers een vrijwillige donatie doen. Deze donatie komt volledig ten goede aan KiKa. Dit goede doel is dit jaar door de Iesselzotten geadopteerd en komt ook bij andere activiteiten terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.