schade jaarwisseling lemelerveld 1810 euro

Tijdens de jaarwisseling is in Lemelerveld voor 1.810 euro aan gemeentelijke eigendommen vernield. Dat laat de gemeente Dalfsen weten. Het totale schadebedrag ligt waarschijnlijk veel hoger, omdat de gemeente alleen de schade aan eigen spullen meetelt. De kosten van het herstellen van het bushokje op de foto aan de Polhaarweg in het dorp Dalfsen zelf, zullen waarschijnlijk alleen al veel hoger dan 1.810 euro liggen.

Het totale schadebedrag ligt voor Dalfsen op 4.480 euro. Dat was 900 euro meer dan een jaar eerder. Lemelerveld toonde zich de meest vernielzuchtige kern van de gemeente. In Dalfsen zelf werd voor 1.360 euro vernield en in Nieuwleusen voor 1.200 euro. In Oudleusen en Hoonhorst viel het allemaal erg mee: respectievelijk 80 en 30 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.