sc lemele voelt zich bedonderd

De tweelingbroers hadden allebei gesolliciteerd naar de functie van hoofdtrainer bij Lemele. Sikri viel af, maar Nebil mocht op sollicitatiegesprek komen. Nebil kreeg echter vlak voor het gesprek een aanbieding uit Duitsland en besloot zijn broer naar het gesprek te sturen. In de veronderstelling dat het om Nebil ging, besloot het bestuur Sikri aan te nemen. Hij nam ook de honneurs waar tijdens de nieuwjaarsreceptie, waar eigenlijk zijn broer gepresenteerd zou worden als nieuwe trainer.

Het duo kreeg kennelijk wroeging, want deze week ontving Van der Linde, die als voorzitter van de technische commissie in het bestuur zit, een email van de gebroeders waarin ze de wisseltruc opbiechtten. “Ze zeiden dat ze ‘iets belangrijks’ moesten vertellen en dat bleek inderdaad het geval. Hoe ze de persoonsverwisseling vol hadden willen houden? Geen idee. Ze zijn denk ik heel naïef geweest en hebben misschien gedacht dat het nooit uit zou komen wanneer Nebil in Duitsland zou zitten.”

Het Lemele-bestuur had afgelopen maandag een onderhoud met de broers, waarin de twee hun spijt betuigden en hun excuses aanboden. Tegenover RTV Oost-journalist Bert van Losser liet Nebil weten niet verder op het gebeuren in te willen gaan.

“Als bestuur hebben we natuurlijk ook nagedacht over wat wij anders en beter hadden kunnen doen, maar als iemand je willens en wetens bedriegt, dan wordt het heel lastig. We hebben er natuurlijk voor gekozen om eerlijk te zijn en de leden hierover te informeren, want anders komen er alleen maar grote verhalen op straat te liggen.”

Lemele heeft inmiddels een nieuwe trainer gevonden: Klaas Mijnheer, die op dit moment trainer is bij Rouveen 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.