samen doen in olst wijhe scoort goed

In een gemoedelijke sfeer hebben verenigingen en bedrijven ruim 30 afspraken gemaakt om elkaar te helpen. Dat mooie resultaat werd tijdens de Meet & Match afgelopen donderdag 24 januari na één uur bereikt. De verenigingen/maatschappelijke organisaties hadden zich goed voorbereid en op voorstel van burgemeester Ton Strien gingen zij ook bij elkaar navraag doen of zij iets voor elkaar konden betekenen. Dat leidde tot interessante matches.

Nieuw waren de brievenbussen van 3 grote bedrijven, die verhinderd waren op deze avond, maar wel graag mee wilden doen. Daar zijn ook vele verzoeken neergelegd. Deze bedrijven, Bouwgroep BAM , Buro Hoogstraat en Waterschap Groot Salland, zullen alle verzoeken serieus bekijken.

Succesvol waren de vertegenwoordigers uit Middel, goed voorbereid kwamen zij op de bijeenkomst. Zij hebben met meerdere bedrijven matches afgesproken, zoals onder andere hulp bij het rolstoeltoegankelijk maken van hun buurthuis.

Tenslotte heeft notaris Erik Roelofs alles vastgelegd in een overeenkomst, zodat de dienst, maar ook de wederdienst voor allen bekend zijn. De matches worden veelal tijdens de NL-Doetdagen op 15 en 16 maart 2013 afgewerkt.