sallandse wandelvierdaagse is goudhaentje

Het bestuur en de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse is uitgeroepen tot Goudhaentje van de gemeente Raalte. Dat is bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Raalte.

Ieder jaar reikt de gemeente de titel uit aan een persoon of groep personen die een prestatie heeft geleverd die de gemeente Raalte landelijk op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet. Vorig jaar won de Tismawajewendband de titel, in 2010 Martin Dijkman, in 2009 Michel Tielbeke en in 2008 Maaike Heethaar.

Afgelopen herfst brak de vijfde editie van de wandelvierdaagse alle records. In totaal startten in vier dagen 3301 wandelaars. Alle dorpen die aan werden gedaan door de wandeltocht, organiseerden speciale activiteiten. De slotdag van het evenement werd een reusachtig feest, eerst in Heeten en daarna in Raalte.

In de bjilage van dit artikel de nieuwjaarsspeech van burgemeester Piet Zoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.