salland vocaal doneert 900 euro aan poolse kind

Het bestuur van koor Salland Vocaal heeft donderdagavond een cheque ter waarde van 900 euro overhandigd aan de voorzitter van Stichting het Poolse Kind. Het bedrag werd opgehaald met de collecte die het koor hield tijdens de jaarlijkse kerstsamenzang in de Pauluskerk.

De opbrengst van de collecte is ieder jaar voor een goed doel. Dit jaar kreeg Stichting het Poolse Kind de meeste stemmen van de koorleden. Voorzitter Truus Nieuwenhuis schrok zich een hoedje toen ze het bedrag zag en even schoten haar de tranen in de ogen. “Het idee dat ze aan ons denken en het vele werk dat we doen in Polen weten te waarderen, vind ik geweldig,” aldus Truus.

Onder het genot van een ‘bakkie’ werden vele oude en nieuwe verhalen op gehaald. De diverse optredens van Salland Vocaal tijdens kerst, hebben kennelijk behoorlijke indruk gemaakt, want het heeft het koor twee nieuwe bassen heeft opgeleverd. Het vierstemmige koor heeft nu bijna een perfecte verdeling van zeven stemmen per stemsoort. Er wordt niet gestreefd naar kwantiteit maar naar kwaliteit.

Binnenkort wordt begonnen met het nieuwe repertoire onder leiding van dirigent Wim van Lenthe.

staging2.sallandvocaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.