Home / archiefcentraal / rustige jaarwisseling mooie feesten

rustige jaarwisseling mooie feesten

In Dalfsen is de brandweer wel in de weer geweest, de politie maakt daar geen melding van, maar onze 112-watcher Niels Jansen meldt dat de brandweer daar met middelvingers omhoog ontvangen werd en ze kregen ook vuurwerk naar zich toegegooid.

Rond middernacht lieten mensen zich niet door wind en regen weerhouden een prachtig vuurwerk de lucht boven dorpen, stad en op het platteland te versieren. Het zicht was goed dus je kon op afstand mooi meegenieten van je eigen en van andermans vuurwerk.

De landelijke politie was vooraf al blij met de wind en de regen. Wind zou nog wel eens een gevaarlijke spelbreker kunnen zijn, maar vooral de regen zou, zo zei de Weltink van de politievakbond, het schorriemorrie snel van straat sturen. “Want die hebben een hekel aan een nat pak”. Hij zei het vooraf maar kreeg achteraf gelijk. Want het vuurwerk heeft een uurtje geknald, daarna was het snel weer stil op straat.

Uiteraard houden we ons aanbevolen voor tekst en foto’s van de jaarwisseling.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.