Home / archiefcentraal / rookworstenactie volleybalvereniging salvora

rookworstenactie volleybalvereniging salvora

De jeugdleden van volleybalvereniging Salvora in Raalte komen net als vorig jaar langs de deuren om heerlijke rookworsten te verkopen. De jongeren komen langs op vrijdag 1 februari. De opbrengst van de actie komt met name te goede aan de jeugdafdeling. Een worst kost twee euro, drie worsten vijf euro. De rookworsten worden ook dit jaar weer geleverd door Marcel van de Weegh vleesverwerking te Raalte. Supermarkt de Coop draagt een steentje bij door chocolademelk en wat lekkers aan te bieden aan de kinderen die de rookworsten verkopen.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.