Home / archiefcentraal / rohda tegen oud rohda vooral gezellig

rohda tegen oud rohda vooral gezellig

“Het was supergezellig,” vertelt Rien van der Hooft van supportersvereniging Rood-Geel van Rohda Raalte. Hij heeft het over de wedstrijd tussen Rohda Raalte 1 en Oud-Rohda die vrijdagavond op sportpark Tijenraan werd gespeeld. Dat gebeurde voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van de club.

“We hadden een lijstje van veteranen opgesteld, die groeide al snel uit tot 160 namen.” Lang niet iedereen was makkelijk te achterhalen, maar uiteindelijk kwamen er 70 reacties binnen. Met veertig aanwezigen en dertig die zeiden ook volgend jaar wel te willen spelen, was de animo meer dan voldoende.

Zelfs Wil van Elferen kwam speciaal voor de wedstrijd uit Utrecht. De oud-omroepster was het nog lang niet verleerd. In twee keer een half uur speelden twee volledige oud-Rohda-teams tegen het eerste. Ruststand 2-0, eindstand 3-1. Wie de doelpuntenmakers waren, weet Van der Hooft niet helemaal meer. “Ja, Cas Hulzebosch, maar verder… nee…”

Wat wel duidelijk is, is dat de wedstrijd volgend jaar weer gespeeld wordt. “Maar misschien doen we dan wel een wedstrijd tussen twee oud-Rohda-teams.”

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.