rene nieuwe prins der wetringdempers

De vrolijke spanning was te snijden tijdens de prinswisseling van de Wet’ringdempers in het Gedempte Slot op de Boerhaar. Zondag in een volle zaal en onder toeziend oog van enkele gastverenigingen hebben de nieuwe prinsen hun opwachting gemaakt. Natuurlijk werd er ook tijd vrijgemaakt om afscheid nemen van Prins Marco de eerste. Maar uiteindelijk na een spannende afvalrace was het Prins Rene de Eerste die als laatste overbleef en de nieuwe prins van de Wet’ringdempers in Boerhaar werd.

Ook jeugdprins Cas de tweede werd deze middag gekozen. Na de spannende bekendmaking van de nieuwe prinsen kwam de formatie de Spitfires het feest afmaken

Johan Wolff was aanwezig om dit feest met zijn camera vast te leggen, zijn foto’s zijn in de bijgesloten fotoreportage te bekijken. Ook Jasper Hutten maakte de nodige foto’s, deze zijn hier te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.