Home / archiefcentraal / raaltenaar doet mee aan scancoverytrial

raaltenaar doet mee aan scancoverytrial

Voor Raaltenaar Dennis Haarman begint 2013 avontuurlijk. Samen met Andries van Daalen, zijn collega bij wehkamp.nl, doet hij als Team 26 mee met de ScanCoveryTrial. “In zeven dagen gaan we met de auto kris kras door heel Scandinavië. Ruim 7.000 kilometer onder extreme omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen tot wel 40 graden onder nul. We krijgen dagelijks coördinaten door en daarmee moeten we zien dat we op onze bestemming komen”, aldus Dennis die zich enorm verheugt op deze tocht.

Voor de ScanCoveryTrial is geen race- of rallylicentie nodig. Het is namelijk beslist geen race- of rallywedstrijd, maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang is voor het wedstrijdelement. Bovendien zamelt de organisatie van de ScanCoveryTrial elk jaar sponsorgeld in voor goede doelen. Donaties, afkomstig van sponsoren en deelnemers, worden tijdens de tocht van 2013 rechtstreeks gedoneerd aan de Stichting A.L.S. Deze stichting zet zich in voor meer onderzoek en betere bestrijding van de zeldzame ziekte A.L.S. Ook kiest elk team een eigen goed doel. Zo rijden Dennis en Andries voor het Ronald McDonald huis in Zwolle.

De 70 deelnemende teams vertrekken op vrijdag 4 januari vanuit de SSP Hal op het DRU Industriepark in Ulft. Daar zijn alle deelnemende teams van dichtbij te bekijken en bovendien is er een live optreden van Des’ray. Op zaterdag 12 januari hopen alle teams weer veilig terug te keren in Beek.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.