prinsengrachtconcert op overijssels kanaal

Carnavalvereniging De Stöppelkaters, de ‘TismawjewendBand en natuurlijk hun Prins Hans staan zaterdag paraat voor het eerste Prinsengrachtconcert van Overijssel.

Carnavalsvereniging de Stöppelkaters wil ieder jaar ‘iets nieuws’ toevoegen aan hun fenomeen ‘De Prinsengracht’ in Raalte. Vorig jaar voorkwamen ijzige kou en een dikke ijslaag op het Overijssels Kanaal de tewaterlating van de Oud Prinsen. Komende week gaan de Hoogheden onder muzikale begeleiding te water. De Stöppelkaters hebben namelijk met de huidige Prins Han de 1e een dijk van een ‘veursprekker’ in huis om ‘zijn’ ‘TismawajewendBand’ in stelling te brengen. Spontaan boden zij aan om zaterdag 2 februari, warme klanken over het water uit te storten en daarmee het eerste Prinsengrachtconcert van Overijssel voor hun rekening te nemen.

In de huidige carnavalsperiode sieren bootjes met karikaturen van hoogwaardigheidsbekleders (Oud Prinsen) uit deze vereniging het water van het tot Prinsengracht omgedoopte Overijssels Kanaal. Den Vergulden Kater (De Leeren Lampe) en de Daggertsbrug vormen het decor van deze nieuwe Stöppelkateractiviteit. Natuurlijk serveert de uitbater van Den Vergulden Kater, tijdens en na het concert de nodige droge en natte versnaperingen.

Aanvang om 11.11 uur bij de Daggertsbrug (bij de Leeren Lampe)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.