Home / archiefcentraal / prijzen loterij salland dhuzes uitgereikt

prijzen loterij salland dhuzes uitgereikt

De hoofdprijs van de altijd-prijs-loterij van Salland d’HuZes, een nieuwe cv-ketel, is gewonnen door Dineke Hulsegge uit Elshof. Aydan Sen uit Borne ontving de eerste prijs: een Batavus Old Dutch fiets. Ook de overige 48 prijzen zijn inmiddels uitgereikt. De cv-ketel werd beschikbaar gesteld door Installatie Techniek Raalte en de fiets was afkomstig van BikeLife Heino.

Het team van Salland d’HuZes is druk bezig met het inzamelen van heel veel geld ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Daarmee heeft het team een start gemaakt tijdens de Heinose Winterfair en dit werd opgevolgd door loterijen waarbij de prijzen beschikbaar werden gesteld door verschillende bedrijven. Het team heeft momenteel al ruim tweeduizend euro weten op te halen.

Wil je het team steunen? Kijk dan even www.salland-dhuzes.nl en kies jouw favoriete strijder uit en doneer. Het team bedankt alle ondersteuners en donateurs die zich al hebben aangemeld.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.