Home / archiefcentraal / popa chubby schofield en trout naar renb

popa chubby schofield en trout naar renb

Naast Trout treden op zondag 19 mei ook Matt Schofield (UK), JJ Grey & Mafro, Trampled under Foot (US) en Giant Tiger Hooch (NL) op. Op maandag 20 mei staan Popa Chubby (US), Big Boy Bloater (UK) en 12 Bar Blues Band (NL) op het podium.

In totaal komen 24 acts voor Ribs & Blues 2013 naar het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in centrum Raalte. Aan de line up voor de openingsavond wordt gewerkt. Vorig jaar beleefden 8000 bezoekers de compleet uitverkochte show van Status Quo. Ribs & Blues trok in 2012 ruim 50.000 bezoekers.

Meer informatie vind je op www.ribsenblues.nl

Lees ook

BlijKaartje in actie voor Ronald McDonald Huis

RAALTE – De Raalter webshop BlijKaartje houdt een speciale Kerstkaartontwerpactie. Leerlingen van een groot aantal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.