popa chubby schofield en trout naar renb

Naast Trout treden op zondag 19 mei ook Matt Schofield (UK), JJ Grey & Mafro, Trampled under Foot (US) en Giant Tiger Hooch (NL) op. Op maandag 20 mei staan Popa Chubby (US), Big Boy Bloater (UK) en 12 Bar Blues Band (NL) op het podium.

In totaal komen 24 acts voor Ribs & Blues 2013 naar het aangeklede festivalterrein aan de Domineeskamp in centrum Raalte. Aan de line up voor de openingsavond wordt gewerkt. Vorig jaar beleefden 8000 bezoekers de compleet uitverkochte show van Status Quo. Ribs & Blues trok in 2012 ruim 50.000 bezoekers.

Meer informatie vind je op staging2.ribsenblues.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.