Home / archiefcentraal / pompdagen veilig met komst nieuwe vrijwilligers

pompdagen veilig met komst nieuwe vrijwilligers

Met de komst van twaalf nieuwe vrijwilligers krijgen de Heinose Pompdagen nieuw leven ingeblazen. Het bestuur van Stichting Heija Heino, organisator van de jaarlijkse feestdagen, krijgt versterking. En ook voor de Zomermarkt, Hof van Rakhorst, de mediacommissie en de facilitaire commissie zijn nieuwe mensen aangetrokken.

In december luidde Stichting Heija Heino, organisator van de Pompdagen, de noodklok. Om het programma van de Pompdagen op peil te houden, moesten er vrijwilligers bijkomen. Voorzitter Frans van Hees: “We zijn ontzettend blij met het resultaat tot nu toe. We hebben een groep kundige mensen aangetrokken die bovendien voor een flinke verjonging van het huidige vrijwilligersbestand zorgen.”

De nieuwe vrijwilligers hebben zich inmiddels al aangesloten bij de bestaande commissies en zijn actief met het programma van de Pompdagen in augustus 2013. Van Hees: “Daarbij kijken we uiteraard ook naar de resultaten van de enquête die we in december hebben gehouden. Die resultaten maken we binnenkort bekend.”

De zoektocht naar vrijwilligers gaat nog even door. Van Hees: “We zijn er nog niet helemaal. Met name voor de organisatie van Daggie Old Heino op de zaterdag zoeken we nog mensen. En ook de organisatie van Petit Montmartre op vrijdagavond kan versterking gebruiken.” Binnenkort gaat het bestuur nog in gesprek met een aantal mensen die zich via de enquête hebben gemeld. En wie interesse heeft, kan zich nog steeds aanmelden via www.pompdagen.nl

De nieuwe vrijwilligers

Jan Brouwer, Wendy Katerstede, Elles Zielman (allen facilitaire commissie), Marian Beltman, Marleen Hekking, Nienke Stegeman en Wilma Luttenberg (allen Zomermarkt), Hans Egelie (Programmacommissie Hof van Rakhorst), Thomas Koetsier (Barcommissie Hof van Rakhorst), Lucinda Vosman (Mediacommissie), Edwin de Heij (tweede Penningmeester), Sander Weertman (tweede Secretaris)

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.