podium heino begint 2013 met blue dew

Op zondagmiddag 13 januari start Theater Podium Heino het nieuwe jaar met de voorstelling ‘Fair Haired Boy’ van Blue Dew. ‘The Fair Haired Boy’ is de nieuwe voorstelling van Blue Dew. Een door John Beumer geschreven en verteld verhaal voor volwassenen, begeleid door muziek van Blue Dew.

Er was een tijd dat voor de Ieren het bovennatuurlijke net zo vanzelfsprekend was als de tastbare wereld van hun bestaan. Het was de tijd waarin muzikanten en beroepsvertellers van boerderij naar boerderij trokken. Zo garandeerde de muzikanten en vertellers zich van hun dagelijkse hap eten en een plek voor de nacht.

Blue Dew vertelt op zondag 13 januari in Theater Podium Heino het verhaal over ‘The Fair Haired Boy. Het verhaal gaat over de Ierse jongen Rowan, ‘The FairHaired Boy’. Toen Rowan klein was wilde hij groot zijn. En nu verlangt hij terug naar vroeger. Rowan woont bij de heuvel Tulaigh Ceilidh en daar leert hij zijn grote liefde kennen Ceili. Ceili leert hem in het heden te leven.

De verhalen en muziek van Blue Dew gaan over het bestaan van de Ieren, in een tijd dat dit werd geteisterd door honger en armoede. Een leven dat echter ook mooie en uitbundige kanten kende, zoals hechte vriendschap, familieleven en zorgzaamheid voor elkaar. Blue Dew bestaat uit Wendy van Zomeren, Pim Leutholff, John Beumer en Peter Rechsteiner.

De voorstelling van Blue Dew is te zien op zondagmiddag 13 januari om 15.00 uur in Podium Heino. Kaarten kosten 12,50 euro.

Kaarten voor deze (en andere) voorstellingen van Podium Heino, worden verkocht op de volgende verkooppunten: De Smulbaai, Podium Heino, Wereldwinke Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.