plus on tour doet ook heeten aan

De Plus-supermarkt in Heeten kreeg recentelijk bezoek van PLUS On Tour. Tijdens de eerste PLUS On Tour werden namelijk de vijftig halve finalisten en alle regio afdelingswinnaars een verrassingsbezoek gebracht door verschillende medewerkers van PLUS Retail. Daarbij werden de supermarkten bezocht met een heuse ‘Hummer-Limo’. Ook Jasper van Loevezijn merkte dit op en plaatste een foto op Twitter met een tekst waarin hij al enigszins op de zaken vooruit liep: “Staat er een hummer limo voor de plus omdat het de beste plus van Nederland is #heeten”.

Welke Plus-supermarkt daadwerkelijk de beste van Nederland is in 2013, wordt pas in april bekend gemaakt. In drie rondes strijden alle 260 deelnemende Plus-supermarkten om deze titel. Hieruit volgen vijftig halve finalisten, 36 regio afdelingstitels, twintig finalisten, zes landelijke afdelingstitels en uiteindelijk tien winkels die met het gehele team aanwezig zijn op het PLUS Event waar de prijsuitreiking volgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.