Home / archiefcentraal / oud rohda trainer ulderink scout bij ajax

oud rohda trainer ulderink scout bij ajax

Andries Ulderink wordt per direct scout bij Ajax. De oud-trainer van Rohda Raalte en Go Ahead Eagles moest AGOVV onlangs noodgedwongen verlaten wegens het faillissement. Ulderink kwam met Ajax in contact dankzij Marc Overmars, waarmee hij samenwerkte bij Go Ahead Eagles. Overmars is tegenwoordig directeur bij Ajax.

Ajax en Ulderink zijn een contract van een half jaar overeengekomen, maar de intentie is om langer met elkaar door te gaan. Ulderink gaat zich in eerste instantie richten op talenten in België, maar wijkt ook uit naar Frankrijk.

Lees ook

Drive through voor jarige Riet Dieperink van der Veer

WESEPE – Riet Dieperink van der Veer uit Wesepe werd vorige week woensdag 90 jaar. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.