opkomst sneeuwsculptuur broekland laag

Het bouwen van een sneeuwsculptuur. De bijzondere wedstrijd, die vanuit Luttenberg gestart is, heeft weinig concurrentie uit Broekland te duchten. De opkomst zaterdagmiddag bij de Hoppe liet nogal te wensen over.

De reusachtige sneeuwsculptuur (dat moest het immers worden) blijkt uiteindelijk niet meer dan een bult sneeuw met een vogelverschrikker er op.

Berry Broekhof de eigenaar van de Hoppe geeft aan dat de opkomst slecht was, alleen wat kinderen waren naar de Hoppe gekomen. Jammer maar helaas. Een grote groep Broeklandse jongeren is momenteel erg druk met het klaarmaken van de carnavalswagen, misschien dat het daar aan heeft gelegen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.