open avond voor professionals bij windesheim

Op Windesheim vindt 16 januari een open avond plaats voor professionals die verder willen leren naast hun werk. Op deze avond kunnen zij zich laten informeren over de ruim honderd hbo-deeltijd-, duale, post-hbo- en masteropleidingen, cursussen en Associate degrees. Een aantal opleidingen is ook via afstandsleren te volgen.

Op de informatiemarkt in het X-gebouw kunnen bezoekers zich vanaf 18.30 uur oriënteren op het opleidingsaanbod en advies krijgen over de verschillende studiemogelijkheden. Om 19.00 en 20.00 uur zijn er voorlichtingsrondes van de diverse opleidingen met uitgebreide informatie over vorm en inhoud.

Aanmelden voor de open avond kan via staging2.windesheim.nl/openavonden Een bevestiging wordt vervolgens per e-mail verzonden. Belangstellenden kunnen op de website ook het programmaoverzicht van de open avond downloaden.

Bezoekers die met het openbaar vervoer komen, kunnen gebruikmaken van een gratis Windesheim taxibusje tussen het NS-station (uitgang Zuid) en Windesheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.