Home / archiefcentraal / ook sneeuwsculptuur in marienheem

ook sneeuwsculptuur in marienheem

Afgelopen zondag werd er in het centrum, voor Café de Koenjer, hard gewerkt aan het witte en vooral koude zitmeubel. Naast een lekker plekje om te zitten, was het bouwwerk ook uitermate geschikt voor de koeling van de biertjes.

Mariënheem Online en Henk Klein Koerkamp legden het sneeuwspektakel vast met een paar leuke foto’s. Ook werd er een filmpje gemaakt van de bouw. De foto’s en het filmpje zijn op de www.marienheemonline.nl te bekijken.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.