Home / archiefcentraal / nikamp heeft zilveren diamantvinken

nikamp heeft zilveren diamantvinken

Heetenaar Geert Nikamp heeft op de wereldkampioenschappen Vogels in België twee keer zilver behaald met zijn diamantvinken. Met een stam behaalde Nikamp 375 punten, een record voor de Heetenaar. Dit was echter niet voldoende voor goud.

Dit seizoen is wederom een topjaar voor Nikamp die al ruim 20 jaar aan de wereldtop staat. Ook op de show van Heeten was Nikamp dit jaar de beste en werd hij wederom Nederlands kampioen. Nikamp geniet nog elke dag van zijn vogels. Kenners geven aan dat het zeer moeilijk is om wereldkampioen te worden maar dat het nog moeilijker is om aan de top te blijven.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.