nieuwjaarsbijeenkomst wijhe 92

Aansluitend aan het Nieuwjaarsvoetbal- en handbaltoernooi vond op zondagmiddag 6 januari de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van Wijhe ’92 plaats. Voorzitter Marin Westerbeek stond kort stil bij 2012, het jaar waarin enkele bekende leden van Wijhe ’92 zijn overleden. Voor 2013 ging hij in op het thema ‘Binden en Boeien’. Hierin staat het hebben van plezier bij de sport, maar ook het hebben van respect voor elkaar centraal. Daarom werd de uitspraak van Gerard Marsman, voorzitter VVCS aangehaald: “Wie niet beter wil worden, houdt op goed te zijn”.

Op de Nieuwjaarsbijeenkomst werden twee “leden van verdienste” benoemd: Jack Moolenbeek en Gerrit Roeke. Dit zijn vrijwilligers die zich jaren hebben ingezet voor de vereniging. Kijkende naar de afgelopen 25 jaar als vrijwilliger dan kan Jack gekenmerkt worden als een veelzijdige en betrokken vrijwilliger die maar liefst acht verschillende functies vervulde bij de voetbalafdeling. Voor Jack zijn jarenlange verdiensten wil de vereniging hem van harte bedanken.

Gerrit is al zo’n dertig jaar vrijwilliger, zowel bij vv Wijhe als bij Wijhe ‘92. Bij vv Wijhe was hij speler, leider, trainer en bestuurslid. Bij Wijhe ’92 is hij vanaf 1992 actief geweest in diverse functies. De laatste jaren bij de afdeling Beheer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.