nieuwe trainer voor hera11

Zwemvereniging HERA’11 heeft in de persoon van Lambert Eikelboom uit Wijhe een nieuwe trainer voor haar afdeling Meer Bewegen voor Ouderen (MBVO). Met bijna 200 leden is dit de grootste afdeling van de vereniging.

De vorige MBVO-trainster stopte in het voorjaar van 2012 na vele jaren met lesgeven. Tot nu toe is dankbaar gebruik gemaakt van een zweminstructrice van zwembad Tijenraan. Dit was een goede maar ook kostbare oplossing. Daarom is men blij met de komst van Lambert Eikelboom als eigen trainer.

Lambert begon zijn carrière als zweminstructeur bij onder andere Tijenraan. Inmiddels is hij als zelfstandig sportinstructeur werkzaam bij verschillende organisaties, zoals scholen, welzijnsorganisaties, sportbonden, zwemscholen en internaten.

MBVO, of beter gezegd 55 plus zwemmen, wil de ledenmaten soepel houden wanneer de jaren gaan tellen. Dat gaat het makkelijkst in water. Dit geldt voor jong en oud, getraind of ongetraind. Door de opwaartse druk van het water kan men zich makkelijker bewegen. Gewegen in het water heeft daardoor al bij geringe inspanning een zeer positieve uitwerking op de gezondheid. Bovendien is gezamenlijk zwemmen natuurlijk ook gezellig en ontspannend. HERA’11 biedt zowel watergymnastiek als recreatief zwemmen aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.