nick en simon naar hof van nijverdal

Nick en Simon treden zaterdag 9 maart op in het Hof van Nijverdal. Hof van Nijverdal zal de heren uit Volendam dit jaar naar Nijverdal halen en uiteraard zullen zij niet de enige artiesten zijn die deze avond op zullen treden. Zo is de coverband Boulevard aanwezig. Zij zullen de gedurende de avond het publiek vermaken met hun energieke en veelzijdige repertoire.

Een avond Boulevard biedt voor elk wat wils, werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. Niet voor niets draait de band al bijna 25 jaar mee aan de Nederlandse top en heeft de band volledig terecht het predikaat “meest veelzijdige coverband van Nederland” verdient. Wat u allemaal kan verwachten? U komt het te weten in de komende periode wanneer u deze pagina blijft volgen. Wij kunnen u verzekeren dat het een volledig verzorgde avond uit is en dat er genoeg te beleven zal zijn.

Prijs van de toegangskaarten voor Nick & Simon zullen 20 euro zijn. Vanaf heden is het mogelijk kaarten te reserveren. Stuur hiervoor een mail naar info@hofvannijverdal.nl met je gegevens en het aantal kaarten dat je wil reserveren.

Kaarten kunnen vanaf 11 januari worden opgehaald in de ‘Orangerie’ van Hof van Nijverdal. Kaarten die voor deze datum worden gereserveerd worden maximaal een week achtergehouden en kunnen dus tot uiterlijk 18 januari worden afgehaald. Kaarten die gereserveerd zijn maar niet zijn afgehaald voor deze datum zullen opnieuw in de verkoop gaan.

De reguliere verkoop begint ook met ingang van 11 januari en kaarten worden verkocht in de Orangerie bij Hof van Nijverdal en bij de Primera in het centrum van Nijverdal. Meer informatie met betrekking tot aanvangstijden zullen spoedig volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.