mitchel schotman wint aanmoedigingsprijs

Fietscrosser Mitchel Schotman van CRT Raalte heeft de aanmoedigingsprijs voor de jeugd gekregen. Dat werd vrijdagavond bekend gemaakt tijdens het sportgala in het Hoftheater.

Iedereen kon tot 4 januari via de website staging2.sportbedrijfraalte.nl op de kandidaten stemmen. De uitslag is tot stand gekomen door een combinatie van de publieksstemming en de keuze van de vakjury.

De vakjury bestaande uit Jet Mars, Tineke Jansen, Wout Wagenmans en Herman Holtmaat, koos zelf de winnaar van de vrijwilligersprijs en de aanmoedigingsprijs jeugd. De presentatie van het gala was in handen van Maaike Heethaar en Lars Henning.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.