Home / archiefcentraal / milan heeft al 745 kaartjes

milan heeft al 745 kaartjes

Milan van der Beek, die een poosje geleden een openhartoperatie moest ondergaan, heeft al 745 kaartjes gekregen na een oproep van zijn moeder. Met Milan gaat het al iets beter: de drains en katheter zijn eruit, en hij heeft ook al op de rand van het bed gezeten. Hij is blij met de kaartjes.

Milan heeft al een aantal operaties gehad, en telkens was het bord achter zijn bed leeg. Daar is dus verandering in gekomen! De postkamer van het umcg kan zelfs de grote stroom aan post niet bijhouden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.