Home / archiefcentraal / met swol naar de huishoudbeurs

met swol naar de huishoudbeurs

Van 16 tot en met 24 februari 2013 wordt de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Hebt u zin om mee te gaan met SWOL op b.v. 19, 20, 21 of 22 februari? Waag er dan een telefoontje aan naar SWOL, 372882. Want als er 10 aanmeldingen of meer zijn dan is er een opstapplaats in Lemelerveld.

De prijs van vervoer per bus, inclusief entree bedraagt € 33,00. Goedkoper kan het niet. Als u met eigen vervoer zou gaan, bent u een stuk duurder uit. U bent van ca. 11.30 – 17.30 uur op de beurs. Op de beurs vindt u van alles over mode, verzorging, wonen, vrije tijd en culinair. Er zijn live optredens en workshops en diverse hapjes en drankjes om te proeven. En…..u kunt profiteren van geweldige beursaanbiedingen. Meer informatie vindt u op www.huishoudbeurs.nl

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.