mats lammertink zesde op nk veldrijden

De Nederlandse kampioenschappen veldrijden werden op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 verreden op een parcours welke was uitgezet op Speelland Beekse Bergen in de Gemeente Hilvarenbeek. Het uitgezette parcours met een lengte van 2.800 meter lag er door de vorst hard en supersnel bij. De beste plek voor ATB & Cyclocross Team Lemelerveld was van Mats Lammertink, die als zesde eindigde.

Op zaterdag stonden Dennis van de Kruisweg en Jeroen Wessel namens ATB & Cyclocross Team Lemelerveld aan de start. Dennis moest bij de nieuwelingen ver van achter starten en kwam na de eerste omloop rond positie dertig door. Op de snelle omloop wist hij toch nog wat plaatsen goed te maken en finishte uiteindelijk als 24e. Jeroen Wessel deed bijna hetzelfde bij de Amateurs en moest na een matige start uiteindelijk genoegen nemen met een 21e plaats.

Een dag later stonden voor Mats Lammertink en Lyan Rensen hun wedstrijden op het programma. Mats kwam na een sterk seizoen ook op het parcours op de Beekse Bergen goed voor de dag. Lange tijd kon hij meestrijden voor een top vijf notering. Uiteindelijk finishte hij als zesde. Raymond van de Kruisweg startte eveneens bij de junioren en passeerde als 23e de eindstreep.

Lyan Rensen reed haar wedstrijd bij de Elite Dames. Zij finishte in een sterk veld als 21e. Regerend wereldkampioen Marianne Vos won deze wedstrijd.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.