Home / archiefcentraal / maand geen trein naar almelo

maand geen trein naar almelo

Ongeveer de hele maand maart rijden er geen treinen tussen Raalte, Nijverdal en Wierden. Van 4 tot en met 31 maart moeten forensen het met de bus doen. In die weken gaat ProRail aan het werk tussen Zwolle en Almelo. De werkzaamheden moeten een eind maken aan de spoorknip.

Na afronding van de werkzaamheden komt er een einde aan het drie jaar durende project ‘Nijverdal Verdiept’. Station Nijverdal West wordt daarom per 4 maart opgeheven. Vanaf maandag 1 april rijden er weer doorgaande treinen tussen Zwolle en Almelo.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.