linthorst richt op particuliere en professionele markt

Het onlangs opgerichte bouwkundig teken- en adviesbureau Linthorst Bouwplan Advies in Raalte richt zich op zowel de particuliere als de professionele markt. Na jaren bij een architectenbureau te hebben gewerkt als bouwkundig tekenaar van woningen, appartementen en kantoren, besloot Stephan Linthorst de uitdaging aan te gaan en voor zichzelf te beginnen. In zijn vorige functie heeft Linthorst veel werkzaamheden verricht voor particulieren, projectontwikkelaars, aannemers en makelaars. Hierdoor is hij bekend met de werkzaamheden die van hem verlangt worden.

“Het belangrijkste vind ik om met mijn eigen kernwaarden aan de slag te gaan in plaats van met die van een werkgever. Ik wil samen met de opdrachtgever zijn of haar droomwoning of –gebouw realiseren. Belangrijk hierbij is het oog hebben voor detail en de gebouwde omgeving. Goede detaillering geven voor mij een beeld of een woning qua verhoudingen goed in elkaar zit. Bij bijvoorbeeld een moderne strakke woning is het niet wenselijk om allerlei tierelantijntjes toe te voegen die de strakke vormgeving tegenspreken. Maar dat sluit bijvoorbeeld wel weer goed aan bij een jaren dertig woning.”

Linthorst vergelijkt het met bijvoorbeeld de keuze van autovelgen. “Hierbij maakt de dealer vaak al een voorselectie die bij desbetreffende auto passen, en logisch zijn. En wat betreft de gebouwde omgeving; een ontwerp kan nog zo goed bedacht zijn, maar als deze dan vervolgens niet past in de gebouwde omgeving doet dit niet alleen afbreuk aan de woning ,maar ook aan de omgeving.”

Wanneer je bouwplannen hebt, hoort Stephan graag jouw eisen en wensen aan, om vervolgens een schetsopzet met 3D-impressie te maken en deze vervolgens vrijblijvend met een offerte te presenteren. Zo krijg je een beter beeld wat je van Linthorst Bouwplan Advies kunt verwachten. Linthorst Bouwplan Advies begeleidt voornamelijk het traject van ontwerp tot afgifte vergunning en het aanvragen van offertes bij aannemers. In overleg kan altijd gekeken worden of het vervolgtraject tot en met de oplevering gewenst is. “Graag wil ik jou als opdrachtgever werkzaamheden uit handen halen, zodat je je niet hoeft bezig te houden met regelgeving, gemeente en overige adviseurs . Wil je meer informatie, neem dan geheel vrijblijvend contact op via 06-48976638 of neem een kijkje op staging2.Linthorst-Bouwplan.nl en staging2.facebook.com/LinthorstBouwplanAdvies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.