leven met de seizoenen bij jupiter en inmens

Odilia Klein Koerkamp en Annemiek Timmerman van Tekenpraktijk Jupiter en Inmens Talent hebben een vierdelige workshopserie ontwikkeld waarbij je op een inspirerende manier stil staat bij de invloed van kleur en natuur in je dagelijks leven.

“Pieken op het moment dat je bruist van energie en loslaten wanneer je moet bij tanken, is een levenskunst. Leven en werken in het ritme van de natuur, houdt in dat jij je agenda en activiteiten aanpast op jouw energiehuishouding,” aldus de dames.

Odilia en Annemiek nemen je mee door het jaar 2013. In vier vrijdagmiddagen, waarvan de workshops los van elkaar te volgen zijn, zijn niet alleen een leuke afsluiting van de week. Deze workshops ondersteunen je op een heel ‘eigen wijze’ manier om bewust te worden van je eigen energiehuishouding en tot zover mogelijk rekening te houden bij het inplannen van je activiteiten. Zo voorkom je de eventuele voorjaarsmoeheid, winterdip en een overvolle agenda op het moment dat je weinig energie hebt.

Odilia is specialist creatieve communicatie en coach; “Kleuren werken harmoniserend op ons gehele organisme, vergroten onze levensenergie en bevordert hiermee onze gezondheid. We voelen ons vitaler en evenwichtiger en daardoor halen we dieper adem. Onze stofwisseling en bloedsomloop worden gestimuleerd en onze immuniteit versterkt.”

Annemiek is coach en inspirator, ze neemt je mee naar buiten waar je stil staat en ontdekt welke invloed de natuur heeft op je energie. “Buiten zijn geeft je de ruimte om afstand te doen en in contact te komen met je diepste drijfveren. Een frisse neus geeft een heldere geest en zet je met beide benen op de grond.”

Werken met kleur en natuur komen op een verrassende en creatieve wijze samen. De workshops zijn niet alleen ontspannen en luchtig, ze zijn ook op een speelse manier informatief en praktisch. Kleur en natuur zijn elke dag heel dichtbij. Dit maakt dat het effect van de workshops in je leven en werk heel gemakkelijk toepasbaar is. Inzicht in je energiehuishouding is een eerste stap naar beheren van je eigen agenda.

De workshops worden gehouden op twee locaties; Pro Elan in Ommen en ’t Natuurlijk huus in Raalte.

Kosten 60 euro per persoon per per workshop, inclusief koffie/thee en schilder- en tekenmateriaal. Als je de hele serie workshops wilt volgen zijn de kosten 200 euro in totaal.

Kijk voor meer informatie over de exacte data, locaties en aanmelding op staging2.tekenpraktijkjupiter.nl of staging2.inmenstalent.nl. Bellen kan ook: 0572 – 357571 of 06 – 48 48 28 46.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.