lasonder wint fotoshoot bij de fotograaf

Jane Lasonder is gehuwd en heeft twee kinderen en haar grote passie is fotograferen. Afgelopen voorjaar was zij in haar achtertuin om close-up foto’s van bloemen te maken en de hond van het gezin Coekie liep daar ook rond. “Plotseling kwam er een koolmeesje op een tuinmeubel zitten,” vertelt Jane, “en bleef heel nieuwsgierig naar de hond kijken. Natuurlijk nam ik direct wat foto’s, maar de belichting van de camera was nog op bloemen ingesteld, waardoor de hond een beetje onscherp in beeld staat. Dit geeft echter wel een mooie diepte aan het beeld.”

Jane fotografeert met een Canon EOS 7D en met een standaard objectief van 18-55 mm, maar ze heeft ook andere objectieven. Ook maakt de winnares weleens foto’s van sportwedstrijden (PEC Zwolle) en concerten, een veelzijdige hobbyist dus.

Ook een gratis fotoshoot in de studio van De Fotograaf Raalte winnen? Doe mee aan de fotowedstrijd op fotograaf.sallandcentraal.nl Het nieuwe thema is: Koud kunstje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.