langeler en stam weg bij pec zwolle

Art Langeler en Jaap Stam verlaten PEC Zwolle aan het eind van dit seizoen. Dat heeft de eredivisionist donderdag bekend gemaakt. Langeler en Stam hebben beide aangegeven op zoek te zijn naar een andere club. Als het aan PEC Zwolle had gelegen hadden de trainer en zijn assistent bijgetekend voor twee of drie jaar.

“PEC Zwolle heeft begrip voor de zienswijze van beiden en prijst zich gelukkig dat zij zich langjarig aan de club hebben willen verbinden”, laat voorzitter Adriaan Visser weten. “Gezamenlijk met Art en Jaap zijn wij vanaf het seizoen 2009/2010 aan een avontuur begonnen dat in de eerste fase moest uitmonden in het bereiken van de Eredivisie met goed en attractief voetbal. Een doel dat we onder leiding van Art als eindverantwoordelijke hoofdcoach hebben bereikt.”

Visser vervolgt: “De afgelopen 3,5 seizoenen hebben wij een perfecte werkrelatie opgebouwd: professioneel, transparant, plezierig, uitdagend, willen winnen, verandering en vooruitgang. Zo zal ook de rest van dit seizoen 2012/2013 worden afgerond. Zeker daarbij is dat Art, Jaap en de overige leden van de technische staf er alles aan zullen doen het eredivisieschap gedurende de rest van het huidige seizoen te continueren. Wij spreken ons volste vertrouwen uit dat zij hierin gaan slagen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.